Clock
 Huishoudelijk
Gratis webpagina maken Eigen startpagina maken Free linkpage

Huishoudelijk

Reclame

Reclame

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Hier vind u alle informatie over huishoudelijke klusjes, uw startpagina over schoonmaak, reiniging en opruimen, maar ook veel informatie over schoonmaakbedrijven.

Hoe schoon is jouw huis? Hoe schoon is jouw huis?
De poetsdiva\'s Marja en Liny zijn met hun programma Hoe Schoon is Jouw Huis een begrip geworden. Smerige huishoudens namen ze onder handen evenals de verantwoordelijke bewoners. Daarnaast gaven moeder en dochter daarbij handige schoonmaaktips. Nu zijn Marja en Liny voor een nieuw tv-programma op zoek naar Nederlands poetstalent! Marja en Liny zoeken de beste poetsvrouw van Nederland! In september brengt RTL een nieuw programma op televisie waarbij de bekende poetsdiva’s Marja en Liny de beste poetsvrouw van Nederland gaan zoeken. Denk jij dat te zijn? Geef je dan nu hier op!
http://www.rtl.nl/programma/hoeschoonisjouwhuis/

Huismannen.nl Huismannen.nl
Win het boek de Testosteronfactor via dokterdokter.n! De informatieve website over gezondheid dokterdokter.nl geeft gratis 5 exemplaren weg als je het antwoord weet op de prijsvraag die Huismannen.nl op de site heeft gezet. Klik gauw verder! Voordelen van dagelijks koffiedrinken Is koffie gezond of niet? Op grond van veel wetenschappelijk onderzoek uit de laatste jaren mag je concluderen dat het geliefde bakje troost zo slecht nog niet is. Lees verder op dokterdokter.nl Oproep: onderzoek onder ouders en verzorgers, seksualisering en opvoeding Wilde je als puber 35 jaar geleden blote plaatjes zien dan moest je daar echt naar op zoek gaan. Kinderen van tegenwoordig klikken drie keer op de computer en ze kunnen alles zien. Maakt u zich daar zorgen om, of heeft u daar problemen mee? E-Quality doet hier een onderzoek naar en vraagt om uw mening. De griephype Maar goed, ik heb me toch niet voor niets het schompus gesopt want het huis is weer Spik en span! Alleen mijn dochtertje zei vandaag nog: \"Pap? Die trapleuningen van de school maken ze die wel goed schoon\"? Theo Thuisman Wat te doen bij eelt? Moet je je teennagels knippen of eelt verwijderen, maak je huid dan eerst week en zacht onder de douche, of in een (voeten) bad met warm water. Als je eeltige stappers hebt, doe dan wat olijfolie of lavendelolie bij je voetenbad en je voeten worden zo zacht als een babyhuidje. Deel 1 van Huisman Harley Angel Wat vind je van het werk van onze nieuwe cartoonist: Pieter Houtekamer van De 1everdieping? LINKS Meer dan vijftig gerubriceerde LINKS
http://www.huismannen.nl/

KooBo KooBo
Wij springen bij waar u handen te kort heeft! Zorgpartners is een vooruitstrevend bedrijf dat hulp in de huishouding aanbiedt bij u thuis. De basis van de dienstverlening van Zorgpartners is interieurverzorging. Wij ondersteunen u in het huishouden, taken die wij van u over kunnen nemen naast de interieurverzorging zijn: wassen strijken boodschappen doen koken persoonlijke verzorging, waaronder kinderopvang. Naast structurele hulp in de huishouding kunt u ons ook inschakelen voor een zo genaamde opleveringsschoonmaak. Kent u het gevoel van de “lentekriebels”? Zorgpartners neemt u middels een eenmalige opkomst het werk uit handen. Zorgpartners is werkzaam in heel Limburg en een deel van Brabant! Woont u in een andere regio van Nederland? Op www.werkster.nl kunt u zien welk bedrijf in uw woonplaats witte hulp in de huishouding aanbiedt.
http://www.koobo.nl/

Matrascleaner.nl Matrascleaner.nl
Doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn, dubbele beglazing en vaak ook centrale verwarming hebben, stijgt het aantal huisstofmijten, bacteriën en virussen in onze bedden. Het gevolg hiervan is dat we een toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieën. Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis aangezien deze de perfecte schuilplaatsen zijn voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. We spenderen een derde van ons leven in nauw contact met de matras dat nooit is gereinigd en vaak al vele jaren oud is. Matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden. Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen plezierig om in een schoon en hygiënisch bed te slapen. Dit is de reden dat vele hotels, vakantieparken en particulieren hun matrassen laten reinigen met de MatrasCleaner methode. Iedereen heeft recht op een schoon matras of dat nu thuis of buitenshuis is.
http://www.matrascleaner.nl/

Oma weet raad Oma weet raad
Ik denk dat over vlekken al vele boeken vol zijn geschreven. Toch hoor je zo hier en daar wel eens een tip over het verwij-deren van een vlek, die je in geen enkel boek nog bent tegengekomen. Ook kunt u hier tips vinden over hoe u bepaalde zaken schoon kunt krijgen. Klik hier. Alle tips over de bloemen op tafel tot het onkruid in de tuin. Wat is nou een goede manier om bijvoorbeeld het gras tussen de tegels weg te halen? Lees en leer van oma\'s wijsheden. Klik hier. Maak je keuze uit huidverzorging, haarverzorging, make-up, hand- en nagelverzorging, en nog veel meer. In deze rubriek vind je een schat aan informatie over gezondheid en lichaamsverzorging. Klik hier. Diverse handigheidjes en tips, die wellicht het huishouden wat makkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld hoe je het beste je ramen kunt schoonmaken. Lees meer over de huismiddel-tjes en klik hier. Niemand heeft de wijsheid in pacht, maar van oma kunnen we nog veel leren. Niet alleen levenswijsheid maar ook praktische huishoudelijke tips zijn oma niet vreemd. Gelukkig zijn er nog veel van deze tips bewaard gebleven. Om deelgenoot te worden van \"echte keukenwijsheid\" volgt u onderstaande link. Klik hier. Gebruik van de Tips is geheel op eigen risico. © Copyright S. Egberts - Alle rechten voorbehouden.
http://www.omaweetraad.com/

Schoonmaken & huishouden Schoonmaken & huishouden
Schoonmaken en huishouden voor schoonmaaktips en huishoudtips Op deze website vind je uitgebreide informatie en artikelen op het gebied van huishouden en schoonmaken. Van handige huishoudtips en schoonmaaktips tot oplossingen voor de problemen in en om uw huis op het gebied van schoonmaken en huishouden. De website schoonmaken-huishouden.nl is uw hulp bij de huishoudelijke klusjes in en om het huis. Tips schoonmaken Het schoonmaken van je huis zoals badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, enzovoort is een vervelende maar wel belangrijke klus. Met deze schoonmaaktips en huishoudtips wordt het schoonmaken thuis een stuk eenvoudiger. Lees hier meer.... Vlekken verwijderen Iedereen heeft wel eens vlekken in zijn kleding gehad. Hoe krijg je deze vlekken er uit en welke manieren zijn daarvoor. In dit artikel vind je een overzicht met allerlei verschillende tips.
http://www.schoonmaken-huishouden.nl/

Sopje Sopje
huishoudelijke hulp én huishoudelijk werk .....je vindt het op \"sopje\"! op zoek naar huishoudelijke hulp? -klik hier- op zoek naar huishoudelijk werk? -klik hier- -------------------------------------------------------------------------------- Sopje.nl is een activiteit van Maen E-solutions
http://www.sopje.nl/

Uw website hierbij?

Direct een lening afsluiten

schoonmaakbedrijven TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.offertecentro.nl - Alle rechten voorbehouden